Spreken & trainen

Van Werkdruk naar Werkgeluk

Wist jij dat jij 1 op de 6 werknemers in Nederland burn-out klachten heeft? En dat als een werknemer uitvalt dit voor een werkgever gemiddeld 250 euro per dag kost?

Stress, burn-out, een negatieve werksfeer en een hoog ziekteverzuim. Het zijn allemaal uitdagingen waar veel organisaties mee te maken hebben. Als gevolg daarvan zijn medewerkers minder productief, minder betrokken en minder gemotiveerd.

"Bevlogen, inhoudelijk sterk, veel aandacht en interactie met deelnemers - Marc Janssens

Laten we een win-win situatie creëren!

Werkgeluk is niet alleen goed voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie zelf. Gelukkige medewerkers zijn productiever, werken beter samen, zijn creatiever en hebben minder kans op ziekteverzuim. Het is een investering die niet alleen kan leiden tot gelukkige en gezonde medewerkers maar ook heeft het een positieve uitwerking op het imago van de organisatie. Een bedrijf dat bekend staat om zijn goede werkomgeving en werkgeluk kan zijn imago verbeteren en zich onderscheiden van de concurrentie en het personeelsverloop verlagen. Dit kan veel kosten en tijd besparen.

Maar hoe zorg je ervoor dat teams gelukkiger worden op het werk? Wat kun je als werknemer zelf doen om het werkgeluk positief te beïnvloeden en te vergroten en hoe kun je dit als werkgever faciliteren?

Ik mag mezelf inmiddels werkgelukexpert noemen en neem teams graag mee in dit belangrijke onderwerp, de meest belangrijke onderdelen van werkgeluk en de positieve psychologie.

Wat kun je verwachten?

  • Een interactieve en praktische training gericht op werkgeluk
  • Een reeks oefeningen die teamleden kunnen gebruiken om hun eigen werkgeluk te vergroten
  • Tips en tricks om een positieve werksfeer te creëren en te behouden


In een op maat gemaakte interactieve training speel ik in op de behoeften van de organisatie. Dit kan live maar ook online plaatsvinden. Klinkt dat als iets dat jouw team kan helpen? Neem contact op en start jullie reis naar een gelukkiger en productiever team.

"Het was een inspirerende middag die prikkelde om met thema's aan de slag te gaan maar ook zorgde voor meer kennis, begrip en verbinding" - Gemeente Dijk en Waard


Wat zeggen anderen?

"Myrna weet ontzettend veel van de positieve psychologie en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen"

“Wat een inspirerende training. Deze workshop geeft mij zoveel inzichten over mezelf. Over waar ik sta en waar ik naar toe wil"

“Ik sluit deze dag af vol inspiratie en ik heb zin om het geleerde in de praktijk te brengen! Dank Myrna!”

"Het was een leuke, leerzame en verrassende ochtend. Dank je wel!"

“Inspirerend en verfrissend. Dank Myrna"

“Heel erg verrijkend om elkaars ervaringen te horen en en tips te ontvangen hoe je het kunt toepassen in de praktijk"

"Een woord: geweldig! Hier heb ik iets aan"

“Ik heb mijn wensen durven uitspreken en neem het enthousiasme van de groep weer mee"

“Enerverend! Het is een andere manier van kijken"

STEL GERUST JE VRAGEN

Contact

info@myrnaseekles.nl
Alkmaar

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.