Spreken

Van Werkdruk naar Werkgeluk

Wist jij dat jij 1 op de 6 werknemers in Nederland burn-out klachten heeft? En dat als een werknemer uitvalt dit voor een werkgever gemiddeld 250 euro per dag kost?


In mijn verhaal neem ik je mee naar de meest belangrijke onderdelen van werkgeluk en de positieve psychologie.

Wat kun je als werknemer zelf doen om het werkgeluk positief te beïnvloeden en te vergroten en hoe kun je dit als werkgever faciliteren? Wat kun je doen om gezond en gelukkig te blijven functioneren en die burn-out juist te voorkomen? Mijn visie is dat werknemers grotendeels zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen werkgeluk maar dat werkgevers hierin wel de taak hebben om dit op de juiste manier te faciliteren en stimuleren zodat je samen een gezonde werkplek creëert waar mensen de ruimte krijgen om te floreren.

Training op maat

In een op maat gemaakte interactieve training speel ik in op de behoeften van de organisatie. Zo leert je team de verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor werkgeluk en hoe zij dit op een positieve manier kunnen beïnvloeden en vergroten. Dit kan live maar ook online plaatsvinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


"Myrna weet ontzettend veel over de positieve psychologie en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen!"

“Wat een inspirerende presentatie. Deze workshop geeft mij zoveel inzichten over mezelf. Over waar ik sta en waar ik naar toe wil".

"Wat een inspirerende dag! Dank nogmaals daarvoor"!


“Ik sluit deze dag af vol inspiratie en ik heb zin om het geleerde in de praktijk te brengen! Dank Myrna!”


tail

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.