Events

Een moment voor jezelf, een moment om te connecten en te groeien.

Het is mijn missie om andere vrouwen te begeleiden naar meer innerlijke rust, kracht en zelfvertrouwen zodat zij zichzelf durven te zijn en kiezen voor dat wat hen gelukkig maakt. Naast mijn coachingstrajecten, 1 op 1 familieopstellingen en het coachen van teams organiseer ik regelmatig events waar vrouwen samen komen en waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Hieronder een overzicht van alle aankomende events.

Selfcare Retreat

9 juni tot 11 juni 2023 in Friesland

Voor de vrouw die even los wil komen van alle sleur, het gewend is om altijd aan te staan en te zorgen voor een ander. Zij die alle ballen hooghoudt, zichzelf makkelijk wegcijfert en het lastig vindt om ruimte in te nemen. Dit retreat is voor een ieder die even uit de sneltrein wil stappen. Het thema: Selfcare.

Dit weekend is geen overbodige luxe maar echt een keuze vanuit zelfliefde. Wat kun je o.a. verwachten? Ademsessie, in de natuur zijn, verbindende oefeningen, familieopstelling, dans en incheckmomenten.

Familieopstelling dag

Staat een familieopstelling al een tijdje op jouw lijstje of ben je hier wel nieuwsgierig naar? Meld je aan voor deze bijzondere dag waar familieopstellingen centraal staan. Op 2 juli 2023 staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. We ontmoeten je graag bij Holiwomen in Alkmaar.


Rise up evenement 14 juli

De afgelopen maanden hebben we prachtige Magic cirkels mogen begeleiden samen maar dit keer willen we het iets groter aanpakken. Op vrijdag 14 juli komen we samen met een groep prachtige vrouwen in de Witte kerk in Heiloo. Dit wordt magisch.

Voor de vrouw die meer in verbinding wil komen met zichzelf en met gelijkgestemden omdat ze weet dat dit haar helpt bij het verhogen van haar eigen energie en het zien van mogelijkheden en kansen voor de toekomst.

Zien we je daar?

Liefs Kim van Aterlier Kimono en Myrna


Video is gemaakt door Carmen Christiaanse - www.ccreates.nl


0:00
0:00

Vorige events

Wat zeggen anderen?

"Wat een waardevolle avond. Het was echt een avond vol verdieping. Heel bijzonder"

Magic Cirkel

“Er waren momenten die een beetje ongemakkelijk voelde maar ik weet ook dat die nodig zijn om weer een stukje bij mezelf te komen. Je staat stil bij dingen waar je anders aan voorbij gaat. Heel bijzonder"

Magic Cirkel

“Lieverd, dank voor deze mooie avond. Dit gaat me weer nieuwe inzichten geven. Jullie hebben me echt geraakt"

Magic cirkel


“Je bent een krachtige en inspirerende vrouw. Wat kijk ik terug op een mooie magic moment. Je wist een fijne sfeer neer te zetten. De locatie was magisch en het concept is magisch. Dank je wel voor deze mooie ervaring met zoveel positieve energie".

Magic Moments

"Wat begon als een klein beetje spannend, voelde al snel vertrouwd. Mooi hoe snel je met onbekende vrouwen een verbintenis kan voelen".

Magic Moments

“Het was zo'n mooie avond. Bedankt voor deze magical moment ervaring. Ik vond het echt super tof om te doen".

Magic moment

"De eerste editie van Magic Moment was zoals de naam al zegt magisch. Met drie andere onbekende vrouwen ergens aan deelnemen en niet weten wat er gaat gebeuren en dat vond ik er juist heel leuk aan. Myrna wist duidelijk wat ze met de avond wilde bereiken en dat is gelukt. Echt een aanrader wat ik zoveel meer mensen gun".

Magic moment


Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.