Magic Moments

Ervaar de magie van het oncomfortabele

Durf jij buiten je comfortzone te stappen?

Samen met andere vrouwen stap je buiten je comfortzone. Je weet alleen wanneer en waar je je mag melden en ontvangt enige instructies. Verder mag je erop vertrouwen dat dit magische moment je nieuwe energie en inspiratie gaat geven en je weer met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Achter ongemak komt magie...

In een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen, onder begeleiding van mij kom je direct tot jouw unieke persoonlijkheid. Je leert meer over jezelf en welk gedrag jij hebt als je buiten je comfortzone stapt. Samen ontdekken en groeien om vervolgens ook weer de kracht en motivatie te voelen om ook in het dagelijks leven vaker buiten je comfortzone te stappen. Omdat jij net als ik weet dat daar onze groei ligt.

De volgende Magic Moment zal binnenkort plaatsvinden. Er staan al mensen voor op de wachtlijst. Wil je er ook bij zijn en als eerste op de hoogte gebracht worden? Zet jezelf dan ook op de wachtlijst.


Dit is voor jou als...

je weet dat je voor groei buiten je comfortzone moet stappen;

je open staat voor verandering;

je open staat om andere vrouwen te ontmoeten en van elkaar te leren;

je open staat om meer over jezelf te leren;

je eens buiten je gebaande paden durft te kijken;

je open staat om meer MAGIE in jouw leven toe te voegen.

Een moment voor jezelf, een moment om te connecten en de magie te voelen van het oncomfortabele.

Magic Moments

"Het was echt een magische avond, meer dan geslaagd als je het mij vraagt. Ik ben er nog een beetje ondersteboven van"“Het was zo'n mooie avond. Bedankt voor deze magical moment ervaring. Ik vond het echt super tof om te doen".


"De eerste editie van Magic Moment was zoals de naam al zegt magisch. Met drie andere onbekende vrouwen ergens aan deelnemen en niet weten wat er gaat gebeuren en dat vond ik er juist heel leuk aan. Myrna wist duidelijk wat ze met de avond wilde bereiken en dat is gelukt. Echt een aanrader wat ik zoveel meer mensen gun".


tail


“Je bent een krachtige en inspirerende vrouw. Wat kijk ik terug op een mooie magic moment. Je wist een fijne sfeer neer te zetten. De locatie was magisch en het concept is magisch. Dank je wel voor deze mooie ervaring met zoveel positieve energie".


"Wat begon als een klein beetje spannend, voelde al snel vertrouwd. Mooi hoe snel je met onbekende vrouwen een verbintenis kan voelen".


Wachtlijst

info@myrnaseekles.nl
Alkmaar

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.