Over mij

"Ik weet zeker dat die burn-out ook bij mij had aangeklopt!"

Presteren, de lat hoog leggen, ambitieus zijn en al die ballen in de lucht willen houden.

Een prachtige dochter, een zoon op komst, een uitdagende baan en nooit iets willen missen. Die onrust kan ik me nog zo goed herinneren. Ik kon op dat moment niets anders en wilde dat ook helemaal niet.


Ik had bepaalde gedragspatronen aangeleerd die zeker niet altijd in mijn voordeel waren. Als ik nog jaren zo door was gegaan, dan was ik een goede kandidaat voor een burn-out.


Maar bij mij liep het anders.


Onze zoon Sem kwam veel te vroeg en haalde het niet.

Deze gebeurtenis gooide mijn leven overhoop, maar het zorgde er ook voor dat ik ineens naar die binnenwereld moest kijken. Dat “perfecte” plaatje dat de meeste mensen onbewust hebben, zag er ineens heel anders uit.

Die buitenwereld en externe prikkels hadden het jaren goed gedaan, maar nu werd ik uitgedaagd om mezelf te veranderen. En dat was hard nodig.

Het rouwproces was intens, maar ook betekenisvol.


Mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling werd alleen maar groter en mijn opleiding in de positieve psychologie was een cadeautje. Ik ben nog steeds ambitieus en gedreven maar ervaar veel meer rust en ontspanning.


En dat gun ik jou ook!


Als coach en mens sta ik bekend als iemand die graag de diepere lagen opzoekt en op een liefdevolle manier jou een spiegel voorhoudt zodat jij op persoonlijk gebied echt mag groeien en mooie stappen gaat zetten.


Het is elke keer weer een cadeau om het proces van de klant te zien en daaraan te mogen bijdragen. Ik zie de energie van de vrouwen die ik coach veranderen en zie aan het eind een krachtige vrouw staan. Eén die het weer helemaal voelt van binnenuit en weet waar haar mogelijkheden en kansen liggen, en die ook met beide handen aanpakt.Door de coaching ontdek je wat echt belangrijk is voor je en waar jij van “aan” gaat. Hierdoor ervaar je veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen om je verlangens te realiseren.


Wil jij ook graag aan de slag en investeren in jouw toekomst?


Boek dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

STEL GERUST JE VRAGEN

Contact

info@myrnaseekles.nl
Alkmaar

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.