Voor mij het liefst geen standaard gesprekjes op een verjaardag maar het liefst de diepgaande gesprekken. Wat drijft iemand in dit leven en wat houdt hem écht bezig? Oprechte interesse in de ander en gesprekken die er toe doen. Het was dan ook geen verrassing voor mijn omgeving dat ik Social Work ging studeren om uiteindelijk de stap te maken naar de geestelijke gezondheidszorg. Mijn steentje bijdragen om mensen te helpen en te begeleiden en alles te leren over de psyche van de mens. De afgelopen 12 jaar heb ik ontzettend veel mensen mogen begeleiden en één ding is zeker: "het is voor mij het mooiste werk wat er bestaat".

Toen wij in 2017 onze zoon verloren door een doodgeboorte, veranderde dat mijn leven. Het gooide alles overhoop en ik was mezelf helemaal kwijt. De buitenwereld en de "externe" prikkels hadden het jaren goed gedaan maar nu was ik compleet geblokkeerd. Alsof ik mezelf weer helemaal opnieuw moest uitvinden. Het zorgde ervoor dat ik ineens naar die binnenwereld moest kijken en ik ging aan de slag met de patronen die ik in mijn leven had ontwikkeld.

Deze periode stond in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde verschillende opleidingen tot gelukscoach, werkgelukdeskundige en burn-out adviseur en leerde hoe wij als mens patronen in ons leven ontwikkelen die ervoor zorgen dat we ons eigen geluk saboteren waardoor onze levensenergie blokkeert. Dat zie je ook terug in onze huidige maatschappij. Veel mensen die te maken krijgen met een burn-out, zichzelf compleet voorbij zijn gelopen en zichzelf zijn kwijtgeraakt.

De afgelopen jaren zorgde ervoor dat ik steeds dichterbij mezelf terug kwam en mijn levensenergie weer helemaal begon te stromen. Ik voelde aan alles "hier wil ik meer vrouwen mee helpen".

Vrouwen begeleiden die naast het moederschap willen kiezen voor dat

wat hen gelukkig maakt, die patronen durven te doorbreken om hun

levensenergie weer optimaal te laten stromen.

Ik besloot naar mijn verlangen te luisteren...

Geen ondernemerskennis, wel een passie en een groot verlangen. Ik ben gewoon gestart en in dit ondernemersavontuur is er voor mij maar één ding belangrijk: "elke dag doen waar ik blij van wordt, mijn creativiteit laten stromen en een nieuwe kant van mezelf ontdekken". Mensen mogen inspireren en begeleiden om te kiezen voor hun eigen (werk)geluk is iets waar ik elke dag graag mijn bed voor uitkom. Dat kost mij geen energie, dat geeft mij vooral veel energie.

Ik voel intuïtief aan wat er verbeterd en veranderd mag worden en zie elke keer weer de potentie in mijn klanten. Het mooiste cadeau zijn de lieve woorden van klanten die open staan voor mijn begeleiding en mij laten weten dat zij met nieuwe inzichten andere keuzes durven te maken. Keuzes die passen bij hun verlangens en niet geheel onbelangrijk nodig zijn om gezond en gelukkig te functioneren.

Wil jij ook investeren in jouw toekomst en nu echt eens kiezen voor jezelf? Boek dan een gratis kennismakingsessie.


#10 weetjes over mij

Geboren en getogen in Alkmaar, het mooiste stadje van Noord-Holland;

Moeder zijn vind ik de mooiste en meest leerzame rol in mijn leven;

Ik houd van groen en mooie planten. Ik vergeet ze alleen vaak water te geven;

Mensen samen brengen en iets organiseren; niet alleen in mijn werk maar ook privé. Daar ga ik goed op.

Avondjes gezelligheid of een kledingruilparty bij mij thuis;

Altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Volgens mijn moeder kwam nee vroeger al niet voor mijn woordenboek;

Ik word intens blij van fietsen met mijn meisjes, gezicht in de zon en haren door de wind.

Drie maanden woonde ik met een vriendin in Kaapstad en werkte ik in een kindertehuis. Dit was zo'n toffe ervaring!

Gek op dansen. Vroeger veel opgetreden, ook op televisie en zelfs in Ahoy gestaan. Nu beperk ik me tot de woonkamer;

Vroeger lustte ik weinig. Nu heb ik Pokébowl, bananenbrood of zoeteaardappelsoep aan mijn lijstje toegevoegd.

Ik heb sinds kort een sup gekocht en het gaat me best goed af. Op het water, in de natuur; goede manier om een werkdag af te sluiten.

Wil je meer over mij weten?

Volg mij op instagram. Daar deel ik dagelijks tips en tricks en leer je mij nog beter kennen.

STEL GERUST JE VRAGEN

Contact

info@myrnaseekles.nl
Alkmaar

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.