Coachingstraject

Van Werkstress naar Werkgeluk

Steeds minder energie en blijheid?

Je merkt dat je je de laatste tijd opgejaagd voelt op je werk. Je bent vaak druk, geïrriteerd en voelt je steeds ongelukkiger worden. Je hebt het idee dat je steeds van alles moet, dat iedereen iets van je nodig heeft en dat je to-do-list steeds langer wordt. Het wordt steeds lastiger om al die ballen in de lucht te houden en je emoties vliegen alle kanten op.

En of dat nog niet genoeg is, heb je ook steeds vaker last van onverklaarbare lichamelijke klachten. Soms heb je buikpijn, dan weer hoofdpijn en/of rugpijn. Je denkt weleens: “is dit het nu?” Je komt moe thuis van werk en merkt dat je ook steeds slechter voor jezelf zorgt.


Is één of meer van bovenstaande punten herkenbaar voor jou? Dan is het coaching traject “Van Werkstress naar Werkgeluk” iets voor jou!


Voor wie is dit traject geschikt?

Voor werkende, ambitieuze vrouwen die stress ervaren en steeds minder plezier ervaren in hun (werk)leven. In dit coaching traject ontdek je hoe je beter kunt samenwerken met jouw brein, hoe je meer geluk vindt in je werk(leven) en meer uit jezelf kunt halen. Je ervaart meer rust, en durft echt keuzes te maken die bij jouw verlangens passen.

Blijf niet alleen struggelen. Dat is onnodig en kost alleen maar energie. Uiteindelijk maakt het je problemen nog groter en heeft het een negatieve invloed op je leven en de mensen om je heen. Deze waardevolle investering is een cadeau aan jezelf.Wat levert het traject jou

na 3 maanden op?

JE HEBT EEN POSITIEVE MINDSET

JE STAAT MET ENERGIE OP EN JE HEBT ZIN IN JE (WERK)DAG

JE KAN MAKKELIJKER "NEE" ZEGGEN

JE KRIJGT EEN BETERE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVE

JE KUNT BETER JE GRENZEN AANGEVEN

JE DOORBREEKT MAKKELIJKER VERVELENDE GEWOONTEN ZOALS; UIT JE SLOF SCHIETEN, PERFECTIONISME ETC.

JE WEET HOE JE BREIN WERKT EN HOE JE MEER UIT JEZELF HAALT

Aan het eind van het traject ervaar jij veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen om jouw verlangens te realiseren.

Stel je eens voor…

We zijn 3 maanden verder. Je hebt net de kinderen rustig naar school gebracht en gaat fluitend naar je werk. Je bedenkt je ineens dat dit een paar maanden geleden heel anders was. Destijds was je in de ochtend gehaast en deed je kribbig tegenover je partner en kinderen. Op je werk ‘moest’ je van alles en als je in de avond thuiskwam was je gewoon op.

Nu ga je weer met plezier naar je werk. Je lacht met collega’s. Je weet nu beter wat je wel en niet wil en hoe je beter je energie kunt managen. Kortom: je haalt nu veel meer uit jezelf.

Dit kan over 3 maanden ook jouw verhaal zijn. Ben jij er klaar voor?


‘Je kunt alleen goed voor anderen zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt.’

Wie ben ik?

"Waarom hebben we het vak “werkgeluk” nooit gehad op school?"

Mensen om mij heen noemen mij ondernemend, betrokken en enthousiast.

Ik ben sterk in het stellen van de juiste vragen en ik zie het als een uitdaging om het beste uit mijn klant naar boven te halen.

Tijdens mijn opleidingen Maatschappelijk Werker en Positieve Psychologie viel het kwartje en vroeg ik me af:

"Waarom hebben we het vak “werkgeluk” nooit gehad op school?"

Gelukkige mensen zijn gezonder, creatiever en kunnen beter met stress omgaan. Zij durven vaker buiten hun comfortzone te stappen en zijn meer gericht op mogelijkheden en kansen die zich voordoen.

Als je investeert in Werkgeluk, dan zie je dit op alle gebieden in het leven terug.


Hoe werkt het?

We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een klik is en vertel ik je meer over de inhoud van dit waardevolle traject.

Wanneer je verder gaat met het traject en investeert in jouw werkgeluk, dan ben ik gedurende deze periode jouw coach, je cheerleader, jouw spiegel en vraagbaak.

We starten met een uitgebreide intake van 1,5 uur en hebben daarna nog 5 coaching sessies van 60 minuten.

De coaching sessies en daarbij behorende opdrachten zorgen ervoor dat jij (weer) geluk ervaart in je (werk)leven.

3 MAANDEN

€ 997,-

1x online intakegesprek à 1,5 uur

5 x 60 min. coaching gesprek

3 maanden tussentijds contact via Mail of whatsapp

Wil je weten of dit traject bij jou past, boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.