The next step

1 op 1 coachtraject

Wie wil jij zijn naast het moederschap?

Het buitenplaatje ziet er misschien fantastisch uit, zo voel je je de laatste tijd niet. Je bent altijd ambitieus en gedreven geweest en het moederschap ervaar je als een groot cadeau maar de laatste tijd ervaar je geen voldoening meer. "Is dit het dan nu"? een vraag die regelmatig door je hoofd spookt maar tegelijkertijd ook onrust geeft. "Waarom kun je niet gewoon tevreden zijn"?


Je kunt het niet langer negeren en het knagende gevoel komt steeds weer terug. Stiekem verlang jij naar verandering. Naar meer zingeving en betekenis. Elke dag dat innerlijke vuurtje weer voelen branden, je agenda openslaan en uitkijken naar de dingen die er in staan. Je energiek en krachtig voelen in alle rollen in jouw leven.

Maar waar moet je beginnen? Wat gaat je omgeving hiervan vinden? En wat als je faalt?

Jouw negatieve gedachten zijn jouw grootste vijand.

Je bent vooral goed in het zorgen voor anderen.

Het wordt nu tijd om voor jezelf te kiezen.

Ook jij kunt jouw leven veranderen

Dat mooie project op je werk aanpakken, alleen op vakantie gaan, jouw eigen bedrijf starten en echt meer voor jezelf kiezen. Je hebt allemaal mooie ideeën maar je komt vervolgens niet in beweging. En daar voel je je dan ook weer schuldig over. Waarom lukt het andere vrouwen wél om stappen te zetten?

Je hebt te lang gedacht "het wordt wel beter".

Je hebt dingen geprobeerd maar je merkt dat je geen stap verder komt.

Je wilt niet wachten tot je meer klachten gaat ervaren.

Je gunt jezelf meer dan dit.

Je hebt een keuze te maken: of je blijft in de huidige situatie OF je neemt de volle 100 % zelf de regie in handen en besluit dat dit het moment is voor de grote ommekeer in de juiste richting.

Ook jij mag naast het moederschap ruimte creëren voor jouw eigen geluk. Als jij open staat om te leren en jezelf te ontwikkelen dan kan ik je één ding garanderen: over drie maanden sta jij ergens anders in jouw leven, carriere of business. En weet je hoe je meer geluk en plezier kunt creëren in jouw leven.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik jou op een goede manier te begeleiden en een veilige setting te creëren waardoor er echt transformatie kan plaatsvinden.

Jij wilt niets liever de vrouw zijn die naast het moederschap ook kiest voor haar eigen geluk.

Jij wil je weer krachtig en energiek voelen in alle rollen in jouw leven;

Jij wil je niet langer klein houden en jezelf wegcijferen maar doen wat je ECHT wilt;

Jij wil afrekenen met die stemmetjes in jouw hoofd en je niet langer laten tegenhouden door onzekerheid en twijfel;

Jij wilt het zelfvertrouwen voelen om eindelijk de stappen te zetten die nodig zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

Jij wil meer rust en balans in jouw leven waardoor je echt kunt genieten van deze fase in jouw leven;

Jij wil met tevredenheid en voldoening later terug kijken op jouw leven.

Het is tijd om jouw podium te pakken en een volgende stap te zetten. De wereld wacht op jou!

Stel je eens voor…

We zijn 3 maanden verder. Je staat weer vol in jouw kracht, de energie stroomt door je heen en je voelt weer dat je leeft. Je hebt zin in de dagen omdat jij doet wat écht bij je past en je bent weer de moeder die je graag wil zijn. Je weet inmiddels hoe je invloed kunt uitoefenen op hoe je je voelt en wat jij nodig hebt om gezond te blijven functioneren. Kortom: je haalt nu veel meer uit jezelf. Dit kan over 3 maanden ook jouw verhaal zijn. Ben jij er klaar voor?‘Je kunt alleen goed voor anderen zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt.’

Wat gaan we doen?

Een traject van 3 maanden waarin ik je aan de hand van methodieken vanuit de positieve psychologie begeleid.

In een uitgebreide intake (1,5 uur) bepalen we samen waar jouw focus komt te liggen. We kijken hoe jij scoort op verschillende elementen die belangrijk zijn om gezond en gelukkig te kunnen functioneren zodat we met die inzichten een doel kunnen bepalen.

Waar wil je naar toe en wat houd je op dit moment tegen? Waar liggen jouw uitdagingen?

Na elke coachsessie ga jij met opdrachten naar huis zodat je het inzicht in jezelf gaat vergroten en er stap voor stap transformatie kunt plaatsvinden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik een veilige setting te creëren en jou op een goede manier te begeleiden zodat je de regie weer terug kunt pakken over jouw eigen leven.

De sessies vinden online en live plaats. Naast onze coachsessies kun je via de mail altijd terecht voor vragen. Ik ben jouw cheerleader, vraagbaak en spiegel gedurende deze periode zodat jij eindelijk die stappen gaat zetten en gaat kiezen voor jouw eigen geluk en gezondheid.
Na dit traject heb jij

Heel helder wie jij bent en graag wilt zijn naast het moederschap;

Het zelfvertrouwen om te gaan doen wat je ECHT wilt gaan doen;

Een sterke mindset die jou helpt om buiten je comfortzone te stappen en persoonlijk te groeien;

Heel helder wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te blijven functioneren;

Meer rust en balans zodat jij echt kunt genieten van deze fase in jouw leven.

Hoe werkt het?

We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een klik is en vertel ik je meer over de inhoud van dit waardevolle traject.

Wanneer je verder gaat met het traject en investeert in jouw werkgeluk, dan ben ik gedurende deze periode jouw coach, je cheerleader, jouw spiegel en vraagbaak.

We starten met een uitgebreide intake van 1,5 uur en hebben daarna nog 6 coaching sessies van 60 minuten.

De coaching sessies en daarbij behorende opdrachten zorgen ervoor dat jij (weer) geluk ervaart in je (werk)leven.

3 MAANDEN


1x online intakegesprek à 1,5 uur

6 x 60 min. coaching gesprek

3 maanden tussentijds contact via Mail of whatsapp

Wil je weten of dit traject bij jou past, boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.