Rise up

1 op 1 coachtraject

Het is tijd om uit je schaduw te stappen...

Ben jij er klaar voor om uit je comfortzone te stappen en jezelf op de eerste plaats te zetten?


Zie jouw buitenplaatje er misschien fantastisch uit maar voel je je de laatste tijd heel anders? Heb je het gevoel dat je vastzit in een leven dat niet echt bij je past en voldoening geeft? Moet je van jezelf tevreden zijn met wat je hebt maar blijft er ergens een stemmetje in je achterhoofd fluisteren dat er meer is? Verlang je stiekem naar verandering, naar meer betekenis en zingeving?


Dan ben je op de juiste plek.


Het wordt tijd om afscheid te nemen van beperkende en belastende patronen die jou vasthouden op die plek. Die zorgen voor uitstelgedrag, voor die vicieuze cirkel waardoor jij niet in beweging komt.


Dit is waar mijn coachprogramma "Rise Up" vrouwen bij helpt. Dit programma helpt jou om die beperkende gedachten en overtuigingen die jou tegenhouden om te buigen naar een mindset van groei en succes.


Ik geloof dat jij een krachtige, unieke vrouw bent die in staat is om haar leven in eigen handen te nemen en te transformeren. Samen werken we aan het ontwikkelen van een duidelijk doel en een strategie om daar te komen. We zullen werken aan het versterken van jouw zelfvertrouwen, het vergroten van je zelfbewustzijn en het identificeren en doorbreken van patronen die je tegenhouden.

Het is nooit te laat om je leven een nieuwe wending te geven...

Ben jij ook klaar met alleen maar dromen over het aanpakken van dat mooie project op je werk, alleen op vakantie gaan, jouw eigen bedrijf starten en écht meer voor jezelf kiezen?

Je voelt je waarschijnlijk schuldig omdat je andere vrouwen ziet die wel stappen zetten terwijl jij stil blijft staan.

Maar weet je wat het verschil is?

Zij hebben de moed gehad om de sprong te wagen en te investeren in zichzelf.

Als jij ook vooruitgang wilt boeken en jezelf wilt ontwikkelen is het tijd om uit je comfortzone te stappen en te leren van iemand met jarenlange ervaring. Ik kan je beloven dat als je openstaat voor verandering je over drie maanden echt ergens anders kunt staan.

Met mijn jarenlange ervaring als coach ben ik ervan overtuigd dat dit programma het verschil kan maken in jouw leven. Durf jij de sprong te wagen en jezelf op de eerste plaats te zetten? Meld je dan nu aan voor mijn coachprogramma.

Herkenbaar?

Jij wil je weer krachtig en energiek voelen;

Jij wil je niet langer klein houden en jezelf wegcijferen maar doen wat je ECHT wilt;

Jij wil afrekenen met die stemmetjes in jouw hoofd en je niet langer laten tegenhouden door onzekerheid en twijfel;

Jij wilt het zelfvertrouwen voelen om eindelijk de stappen te zetten die nodig zijn voor groei;

Jij wil meer rust en balans in jouw leven waardoor je echt kunt genieten van deze fase in jouw leven;

Jij wil met tevredenheid en voldoening later terug kijken op jouw leven.

Het is tijd om jouw podium te pakken en een volgende stap te zetten. De wereld wacht op jou!

Stel je eens voor…

We zijn 3 maanden verder en je voelt je krachtiger dan ooit tevoren. Je straalt van energie en elke vezel in je lichaam bruist van levenslust. Je doet elke dag dingen die écht bij je passen. Je bent veel meer in contact met jouw eigen waarden en beter in staat om je behoeften en verlangens te erkennen en te verwoorden. Je durft jezelf te laten zien en jouw stem te laten horen zonder je zorgen te maken wat anderen daarvan vinden. Je neemt risico's, stapt dagelijks uit je comfortzone waardoor je nieuwe ervaringen opdoet en groeit als persoon. Je voelt vertrouwen in de toekomst.

"Het is tijd om te gaan staan voor wie je werkelijk bent"

Wat gaan we doen?

Samen met mij als jouw persoonlijke gids en de krachtige technieken van de positieve psychologie en familieopstellingen gaan we stap voor stap jouw leven veranderen.

In een diepgaande intake van anderhalf uur bepalen we jouw doelen en krijg je inzicht in jouw persoonlijke scores op belangrijke elementen voor een gezond en gelukkig leven.

Wat houdt je tegen en waar wil je naartoe? Welke uitdagingen staan op jouw pad? Het is tijd om deze obstakels te overwinnen en te gaan voor jouw dromen.

Na elke sessie krijg je opdrachten mee om je zelfinzicht te vergroten. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij je veilig voelt en ik je op een goede manier kan begeleiden om jouw eigen leven weer in handen te nemen.

Of we elkaar nu online of live ontmoeten, ik ben er voor jou. Als jouw cheerleader, vraagbaak en spiegel zal ik er voor je zijn zodat jij eindelijk de stappen zet die je al te lang uitstelt.


Na dit traject heb jij

Heel helder wie jij bent en graag wilt zijn;

Het zelfvertrouwen om te gaan doen wat je ECHT wilt gaan doen;

Een sterke mindset die jou helpt om buiten je comfortzone te stappen en persoonlijk te groeien;

Heel helder wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te blijven functioneren;

Meer rust en balans zodat jij echt kunt genieten van deze fase in jouw leven.

Hoe werkt het?

We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een klik is en vertel ik je meer over de inhoud van dit waardevolle traject.

Wanneer we besluiten dat er van beide kanten een match is dan ben ik gedurende deze periode jouw coach, je cheerleader, jouw spiegel en vraagbaak.

We starten met een uitgebreide intake van 1,5 uur en hebben daarna nog 6 coaching sessies van 60 minuten.

De coaching sessies en daarbij behorende opdrachten zorgen ervoor dat jij uit de schaduw stapt.

3 MAANDEN

€ 1999,-

1x online intakegesprek à 1,5 uur

6 x 60 min. coaching gesprek

3 maanden tussentijds contact via Mail of whatsapp

Wil je weten of dit traject bij jou past, boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Betalen in 3 termijnen is mogelijk.


Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.