Reviews

Wat zeggen anderen?

“Het heeft me veel inzichten gegeven over waar ik sta en waar ik naar toe wil. De gesprekken geven me zoveel energie dat het ook leuk wordt om aan mijn doelen te werken. Tijd om te gaan shinen”

Claudia

“Ik weet nu dat ik veel beter voor mezelf mag zorgen, in verschillende opzichten. Mezelf meer ruimte geven zodat ik kan groeien. Het is net als een plant in een te kleine pot, die moet je verpotten en water geven en dan wordt hij groot.

Patricia

Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen die ik niet aan werkgeluk linkte.

Onbewust heb je patronen die je aan hebt genomen, die je enorm helpen maar ook tegen kunnen gaan werken. Myrna helpt je om de positieve psychologie toe te passen om net die punten aan te pakken om meer uit jezelf te halen en uit je business.

Agnes

“Ik ben mijn huidige baan leuker gaan vinden door bewuster te worden en uitdagingen aan te gaan. Ik weet waar ik echt blij van word en Myrna heeft mij geholpen een positieve mindshift te bewerkstellingen”

Soraya

“Ik weet nu waar ik sta en waar ik naar toe wil. Ik heb veel meer overtuiging gekregen in mijn kunnen. Dat voelt heel goed”

Tony

De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf.

“Myrna weet een goede sfeer neer te zetten en op een hele natuurlijke manier aansluiting te vinden. Ik heb heel veel gehad aan ons contact. Ik heb inmiddels een nieuwe baan gevonden en neem de tips en adviezen mee voor nu en de toekomst.

Marit

“Ik heb door het gesprek meer bewustwording gekregen en een andere kijk op dingen. Ik raad dit iedereen aan. Wat ben je fijn om mee te praten.”

Gina

Ik weet nu meer dan ooit wie ik ben en waar ik voor sta.

“Daar zat ik dan ineens zonder werk. En dat deed meer met me dan ik had verwacht. Myrna heeft me de afgelopen periode gecoacht om vooral mijn mindset te veranderen. Om mezelf weer opnieuw te leren kennen. Wie ben ik en wat vind ik nu echt belangrijk? Ik kan haar niet genoeg bedanken. Ik weet nu meer dan ooit wie ik ben en waar ik voor sta. En met resultaat. Want ik heb inmiddels een hele leuke nieuwe baan gevonden.”

Britt

De bevestiging en tips waren zo fijn!

" Nu wist ik wel al dat ik niet helemaal lekker op m'n werkplek zat, maar door met Myrna in gesprek te gaan werd ook helder waarom dit zo is en wat ik nodig heb om andere keuzes te maken. Inmiddels heb ik een keuze gemaakt en heb ik mijn baan opgezegd. De opluchting en energie die daarna vrij kwam was en is erg groot. Ik voel vertrouwen in mijn toekomst".


Edmee

“Voor het gesprek met Myrna had ik vooral scherp wat ik niet meer wilde, maar door de simpele doch effectieve vragen heeft ze mij tot een aantal nieuwe inzichten gebracht en mij ook weer op een positief spoor gezet"

Marie-Louise

"Ik heb mezelf voorgenomen om mijn collega's hier ook in mee te nemen"

Dank voor ons gesprek. Ik vond het heel leuk en vooral boeiend om hierover in gesprek te gaan. Even bewust stilstaan bij de verschillende onderdelen. Waar ligt onze invloed en waar hebben we controle over? Hierdoor kom je weer in je kracht. Door het gesprek weer ik wat ik meer mag doen om meer balans en energie te ervaren en hoe ik mijn collega's hier in mee kan nemen. Daar wordt de sfeer alleen maar beter op.

Marieke

“Ik ben je dankbaar dat je me ziet en nu zie ik mezelf ook steeds beter. Dankjewel”

Sanne

“Er is onwijs veel losgekomen. Je bent een expert in jouw vak, dankjewel!”

Kim

"Na onze sessie is er op de een of andere manier een last van mijn schouders gevallen. Het is ondanks drukte, vrij relaxt in mijn hoofd. En ik slaap heerlijk. Ik maak me minder druk en stel mezelf vaak voorop. Dank je wel!

Femke

“Je prikkelende manier van vragen stellen maakt dat ik meer inzichten en bevestiging heb gekregen. Dank je wel!”


Sandra

“Het was confronterend maar na de sessie voelde ik me gelijk heel erg verlicht en bevrijd. Ik ben zo dankbaar wat dit me nu al heeft gebracht. Myrna is een warme vrouw en het voelde super veilig om me open te stellen”

Perline


"Ik vond het fijn dat ik me me zo kwetsbaar durfde op te stellen want daar zit mijn groei"


Joyce

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.