Reviews

Wat zeggen anderen?

“Ik kan dit iedereen aanraden. Bij enige twijfel over je werk of het gevoel dat het niet goed zit. Myrna kan je goed begeleiden naar jouw werkgeluk en hoe je meer uit je werk kunt halen".

Laura

Ik weet nu meer dan ooit wie ik ben en waar ik voor sta.

“Daar zat ik dan ineens zonder werk. En dat deed meer met me dan ik had verwacht. Myrna heeft me de afgelopen periode gecoacht om vooral mijn mindset te veranderen. Om mezelf weer opnieuw te leren kennen. Wie ben ik en wat vind ik nu echt belangrijk? Ik kan haar niet genoeg bedanken. Ik weet nu meer dan ooit wie ik ben en waar ik voor sta. En met resultaat. Want ik heb inmiddels een hele leuke nieuwe baan gevonden.”

Britt

“Ik ben mijn huidige baan leuker gaan vinden door bewuster te worden en uitdagingen aan te gaan. Ik weet waar ik echt blij van word en Myrna heeft mij geholpen een positieve mindshift te bewerkstellingen”

Soraya

“Ik weet nu waar ik sta en waar ik naar toe wil. Ik heb veel meer overtuiging gekregen in mijn kunnen. Dat voelt heel goed”

Tony

tail

De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf.

“Myrna weet een goede sfeer neer te zetten en op een hele natuurlijke manier aansluiting te vinden. Ik heb heel veel gehad aan ons contact. Ik heb inmiddels een nieuwe baan gevonden en neem de tips en adviezen mee voor nu en de toekomst.

Marit

“Ik heb door het gesprek meer bewustwording gekregen en een andere kijk op dingen. Ik raad dit iedereen aan. Wat ben je fijn om mee te praten.”

Gina

tail

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.