Familieopstellingen

"Familieopstellingen geven ons de mogelijkheid om oude patronen te doorbreken en nieuwe wegen te vinden voor groei en persoonlijke ontwikkeling"

"If you feel it, you heal it"

Ben je op zoek naar manieren om je bewustwording te vergroten en te groeien en merk je dat beperkende overtuigingen jou tegenhouden? Een familieopstelling kan je helpen inzicht te krijgen in de onbewuste patronen die jou klein houden zodat je jouw innerlijke kracht kunt vinden en jouw vertrouwen in eigen mogelijkheden groeit.

Een familieopstelling richt zich op de onderliggende dynamieken en patronen binnen familiesystemen. Het is ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger en is gebaseerd op de filosofie dat familieleden en hun interacties een diepgaande invloed hebben op de manier waarom individuen hun leven leiden. Belastende patronen worden zichtbaar, dat wat er in de diepte speelt en ons gedrag dagelijks beïnvloed.

Voor wie?

Een familieopstelling is een effectieve, krachtige manier om inzichten te krijgen voor een vraagstuk waar je op dit moment mee te maken hebt. Ook voor uitdagingen die je op dit moment niet linkt aan jouw familiesysteem.

  • Heb je op dit mentale klachten?
  • Blijven bepaalde patronen zich herhalen?
  • Is het leven voor jou vooral "hard" werken en overleven?
  • Ga je vaak over je grenzen?
  • Houd je jezelf klein en ben je regelmatig onzeker?
  • Voel je aan alles dat er meer mogelijk is voor jou maar kom je niet in beweging?
  • Zorg je vooral goed voor anderen maar niet goed voor jezelf?

Zomaar even wat voorbeelden maar de lijst is nog veel langer. Ben je benieuwd of een familieopstelling ook iets kan betekenen in jouw situatie? Stuur mij een mailtje en we maken een telefonische afspraak om kennis te maken.


Je verdient het om te shinen...

Als vrouw weet ik uit eigen ervaring hoe uitdagend het kan zijn om je volle potentieel te leven en het vertrouwen in jezelf te voelen. Ik heb inmiddels ook geleerd dat het mogelijk is om te veranderen en te groeien.

Familieopstellingen hebben mij enorm geholpen in mijn groeiproces. Het is een krachtige methode om je bewust te worden van belastende en beperkende patronen. Door de dynamiek in onze families en andere systemen te begrijpen kunnen we onze innerlijke wereld transformeren en onze relatie met onszelf en anderen verbeteren.

Ik ben er om je te begeleiden en een veilige ruimte te creëren waarin jij jezelf kunt zijn en kunt groeien.

Dit is niet voor jou als:

je niet bereid bent om de regie te pakken over jouw leven;

je niet uit je comfortzone wil stappen;

je niet bereid bent om te investeren in jezelf qua tijd, geld en energie;


Dit is wel voor jou als:

je leiderschap wil pakken over jouw leven;

je klaar bent om te groeien, te ontwikkelen en oude patronen te doorbreken.

“Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten wat er tijdens een opstelling wordt gedaan dus ik liet het helemaal over me heen komen. Myrna is een lieve en warme vrouw. Het voelde super veilig en vertrouwd om me bij haar open te stellen. Alle emoties mogen er zijn. Myrna stelde me echt op mijn gemak. Het was confronterend maar na de sessie voelde ik me gelijk verlicht en bevrijd. Ik ben zo dankbaar wat dit me nu al heeft gebracht. Een hele mooie investering in mezelf!”

"Na onze sessie is er op de een of andere manier een last van mijn schouders gevallen. Het is ondanks drukte, vrij relaxt in mijn hoofd. En ik slaap heerlijk. Ik maak me minder druk en stel mezelf vaak voorop. Dank je wel!


"Ik vind het zo ontzettend bijzonder wat je doet, het voelde heel erg vertrouwd en veilig om me open te kunnen stellen".

“Aantal maanden geleden deed ik een stap in het diepe. Want een familieopstelling is niet niks voor mij! Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak bij Myrna. Ze straalt rust, begrip en kennis uit. Ze liet me praten, huilen en gaf me de ruimte. Ruimte daar was ik naar op zoek. We deden een opstelling en dat gaf zo veel duidelijkheid en inzicht. Ook kreeg ik een opdracht mee naar huis. De dagen na de sessie waren pittig maar nu voelt het echt zo fijn. Elke dag heb ik er baat bij. Ik bekijk situaties echt anders. Met meer zelfvertrouwen. Ik ben je nog steeds heel erg dankbaar lieve Myrna en ga door met wat je doet ”


“Ik wil je bedanken voor de opstelling. Het was een hele bijzondere ervaring en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het heeft mij inzichten gegeven en een stukje rust. Vooral na de 1e sessie voelde ik mij licht en had ik echt het gevoel alsof ik heb opgeruimd. Heel erg bedankt voor alles”


"Er is onwijs veel losgekomen en je bent echt een expert in jouw vak. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring"

“Het heeft bij mij iets zichtbaar gemaakt en een pijn naar boven gebracht. Er vallen puzzelstukjes op zijn plek. Het meest bijzondere vond ik de ongekende energie die ik voelde na de sessie en het vertrouwen in mezelf"


"In het kort: spannend om te doen maar zoveel van mijn schouders afgevallen. Heel dankbaar dat ik deze stap heb genomen"

Familieopstelling

€ 199,- incl. BTW

Locatie Alkmaar

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.