Werkgelukscan

Van Werkstress naar Werkgeluk

Jouw werkgeluk vergroten?

Je voelt op dit moment dat er meer in je zit. Je staat open voor persoonlijke ontwikkeling en wilt graag weten waar jouw groei en mogelijkheden liggen. Waar zit jouw kracht en energie? Hoe kun je de positieve psychologie toepassen om meer uit jouw werk te halen op een gezonde manier?

In een gesprek van 90 minuten duiken wij samen jouw werkleven in en kijken we hoe jij scoort op verschillende onderdelen die belangrijk zijn om op een gezonde en succesvolle manier te (blijven) werken en je persoonlijk te ontwikkelen. Aan het eind van het gesprek heb je nieuwe energie en inzichten en voel jij duidelijk op welke manier jij nog kunt versterken. Het is maatwerk, helemaal op jou afgestemd.

Voor wie is dit gesprek?

Voor werkende, ambitieuze vrouwen die open staan voor persoonlijke ontwikkeling, mogelijk stress ervaren en steeds minder plezier in hun (werk)leven hebben. Voor de vrouwen die weten dat er iets veranderd mag worden maar niet goed weten waar zij het beste kunnen starten en hoe dit aan te pakken.

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Soms heb je een ander nodig om het weer voor je te zien, te voelen en vooral te weten waar jouw mogelijkheden liggen. Dit gesprek gaat je nieuwe inzichten en energie geven en is een waardevol cadeau aan jezelf.


Wat levert dit gesprek je op?

NIEUWE INZICHTEN EN ENERGIE OM JOUW (WERK)LEVEN EEN BOOST TE GEVEN

JE WEET WAAR JOUW KANSEN EN MOGELIJKHEDEN LIGGEN

JE WEET WAT BELANGRIJK IS OM OP EEN GEZONDE MANIER TE BLIJVEN WERKEN

JE WEET HOE JE DE POSITIEVE PSYCHOLOGIE KUNT TOEPASSEN IN JOUW LEVEN

Wie ben ik?

"Waarom hebben we het vak “werkgeluk” nooit gehad op school?"

Mensen om mij heen noemen mij ondernemend, betrokken en enthousiast.

Ik ben sterk in het stellen van de juiste vragen en ik zie het als een uitdaging om het beste uit mijn klant naar boven te halen.

Tijdens mijn opleidingen Maatschappelijk Werker en Positieve Psychologie viel het kwartje en vroeg ik me af:

"Waarom hebben we het vak “werkgeluk” nooit gehad op school?"

Gelukkige mensen zijn gezonder, creatiever en kunnen beter met stress omgaan. Zij durven vaker buiten hun comfortzone te stappen en zijn meer gericht op mogelijkheden en kansen die zich voordoen.

Als je investeert in Werkgeluk, dan zie je dit op alle gebieden in het leven terug.


“Ik ben mij veel bewuster van alle positieve dingen in mijn bedrijf en kreeg een boost om juist dat goede voort te zetten. Ook heb ik oog gekregen voor een betere balans tussen werk en privé”

Thirza


"Na zoveel arbeidsjaren zal je toch wel eens weten wat werkgeluk is maar na deze werkgelukscan had ik een paar eyeopeners. Ik voelde weer dat er nog veel meer mogelijk is voor mij. Ik ga hier mee aan de slag".

Simone

"Na onze sessie is er op de een of andere manier een last van mijn schouders gevallen. Het is ondanks drukte, vrij relaxt in mijn hoofd. En ik slaap heerlijk. Ik maak me minder druk en stel mezelf vaak voorop. Dank je wel!

Femke

“Je prikkelende manier van vragen stellen maakt dat ik meer inzichten en bevestiging heb gekregen. Dank je wel!”


Sandra

tail

"Tijdens een sessie gebruik ik mijn unieke methode waarin ik de positieve psychologie en mijn ervaring als maatschappelijk werker met elkaar combineer"

Hoe werkt het?


Ik neem zo snel mogelijk contact met je op als ik de aanvraag heb ontvangen. De agenda's worden naast elkaar gelegd en we plannen een afspraak.

Je ontvangt een link die je kunt gebruiken om elkaar te online te ontmoeten en de rest volgt vanzelf.

Werkgelukscan

€ 99,-

1 op 1 van 90 minuten

Wil je weten of dit gesprek helpend kan zijn in jouw situatie? Stuur me een mailtje.


Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat m'n website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt. Hier kun je mijn privacystatement bekijken.